جت لایت نوعی چراغ یا نورافکن است با پرتاب نور زیاد و خطی که معمولا برای نورپردازی های داخلی و خارجی از آن استفاده می شود. نور تولید شده توسط جت لایت معمولا به شکل خطی می باشد. ساختار آن بسیار شبیه به وال واشر ال ای دی می باشد با تفاوت اینکه در جت لایت نور به شکل خطی و متمرکز تابیده می شود. پرتاب نور در جت لایت ها به دلیل استفاده از لنز در این چراغ هاست که باعث پرتاب نور می شود
در جت لایت ها از انواع ال ای دی ها مانند SMD و یا COB استفاده می شود . به دلیل اینکه این نوع لامپ ها دارای پرتاب نور خوب دوام بالا و بهینه مصرف کردن انرژی می باشند.
جت لایت ها در رنگ هتای بسیار متنوعی می باشند و گزینه ی بسیار مناسبی برای نورپردازی خارجی ساختمان ها می باشند.همچنین در توان های مختلف موجود می باشند و متناسب با محیط موزد نیاز می توان ان ها را انتخاب کرد.
جت لایت ها می توانند منابع نور مختلفی داشته باشند . مانند برق شهری ، باتری و یا حتی پنل های خوشیدی
وال واشر 6 وات EDC
وال واشر ۳ وات آفتابی ارتقا صنعت مدل لونا IP67
وال واشر ۹ وات EDC
وال واشر 24 وات ای دی سی
چراغ نما COB و 12 وات 6×2 ای دی سی
چراغ نما جت لایت لنزدار 10 وات ای دی سی
چراغ نما روکار استوانه 5 وات 10 درجه ای دی سی
چراغ نما جت لایت 3 وات ای دی سی
کاربرد وال واشر و جت لایت با یکدیگر متفاوت است اما می توان به شکل ترکیبی این دو را با هم به کار برد. تفاوت اصلی این دو نوع چراغ در میزان نوردهی و پرتاب نور است . در وال واشر معمولا فقط همان محدوده اطراف چراغ و برای ایجاد سایه روی دیوار و سطوح استفاده می شود. ولی در جت لایت میزان پرتاب نور بیشتر و مناسب تر برای سطوح با وسعت بیشتر است .
نکات طلایی برای خرید جت لایت
- توان جت لایت : با توجه به نوع مکانی که جت لایت استفاده می شود توان مصرفی را انتخاب کنید تا پرتاب نور مناسبی داشته باشید.
- رنگ نور : رنگ نور نیز متناسب با نوع نورپردازی و نوع کاربرد باید انتخاب شود
- متریال ساخت : با توجه به نوع مکان و نصب متریال را انتخاب کنید
- درجه حفاظت : چون جت لایت ها معمولا در نورپردازی خارجی مورد استفاده قرار می گیرند و در معرض بارندگی هستند درجه حفاظت آن باید مورد توجه قرار بگیرد